Pyunkang Yul Acne Spot Cream Pouch Set

Pyunkang Yul Acne Spot Cream Pouch Set

1,700L

Seti i kremit për njolla aknesh Pyunkang Yul është një kujdes i specializuar për aknet, linjë për të ndihmuar në shënjestrimin e akneve ose njollave të akneve në fytyrën tuaj.

Përshkrim

Seti i kremit për njolla aknesh Pyunkang Yul është një kujdes i specializuar për aknet, linjë për të ndihmuar në shënjestrimin e akneve ose njollave të akneve në fytyrën tuaj. Ky grup përmban:

  • Krem për pikat e akneve Pyunkang Yul (15ml): Një trajtim njollash që ndihmon në shënjestrimin e akneve brenda 12 orëve, duke parandaluar përsëritjen e akneve.
  • Patch aknesh Pyunkang Yul super e hollë (1ea): Ndihmon në trajtimin e akneve ose njollave me një mbulim natyral dhe të pavërejshëm.
  • Paketa e maskave për veshjen e akneve Pyunkang Yul (1ea): Një maskë unike me 4 pjesë që hidraton dhe forcon barrierën e lëkurës tuaj për ta mbrojtur atë nga shpërthimet e ardhshme.

Përdorimi:

Kremi: Aplikoni një sasi të vogël kremi në zonat e dëmtuara të lëkurës.

Maska: Aplikojeni maskën në lëkurën e pastruar në zonat problematike, mbajeni për 10-15 minuta më pas hiqeni, shpërndajeni esencën e mbetur në fytyrë.

Patch kundër skuqjeve: Aplikojeni në lëkurën e pastër dhe të thatë. Aplikojeni copëzën në puçërr. Kur copëza të jetë plotësisht e bardhë, hiqeni me kujdes. Mund të përdoret gjatë ditës ose gjatë natës gjatë gjumit.

Brand

Pyunkang Yul

Related Products