FAQs

Pyetje te shpeshta

Per arsye te sigurise te klientit nuk lejohet kthimi apo nderrimi i produkteve.

Per sugjerime profesionale sipas tipologjise dhe problematikave te lekures tuaj ju duhet te kontaktoni ne instagram ne inbox tek kfarma.al dhe aty gjeni ndihme nga stafi pergjegjes.

Nese porosia juaj eshte vonuar me shume se 72h ju lutem verifikoni numrin tuaj te telefonit nese eshte i sakte dhe gjithashtu nese porosia juaj eshte perfunduar dhe keni marre emailin e konfirmimit. Kontaktoni me stafin neqoftese te dyja me lart jane ne rregull.

Futuni tek llogaria juaj tek menu Skin Test. Aty do ju shfaqet lista e rezevimieve qe keni bere dhe nje opsion ku mund ta anuloni.

1. Tek faqja Skin Test ndodhet nje kalendar dhe nje liste oraresh te cilat jane te klikueshme nese orari apo dita qe ju zgjidhni eshte e lire.

 

2. Mbasi te keni zgjedhur diten dhe orarin vendosini te dhenat tuaja.

 

3. Dhe se fundmi klikoni perfundo dhe do te merrni nje email konfirmimi.