Kfarma.al

2,800L

Shkopa xhelatine të koncentruar në shegë dhe kolagjen peshku me peshë molekulare të ulët.
Sugjerohet të përdoret për lehtësimin e simptomave të menopauzës, për lodhjen e tepërt, për përforcimin e ligamenteve dhe artikulacioneve, për lëkurë pa jetë, me njolla e pa shkëlqim, për parandalimin e rrudhave dhe rënies së flokëve.

Na ndiqni në instagram