Skin Test

Probleme me lëkurën? Rezervoni takimin tuaj për një analizë të detajuar të fytyrës tuaj. Me një procedurë shumë të thjeshtë, në vetëm pak minuta mund të identifikojmë çdo problem të saj.

 • 15 imazhe të ndryshme deri në shtresat e thella të lëkurës.
 • Matja e nivelit të hidratimit (ujit), yndyrës dhe elasticitetit.
 • Interpretimi i çdo rezultati në mënyrë profesionale nga një staf i kualifikuar.
 • Identifikimi i:
  • Ndjeshmërisë
  • Dëmtimi i barrierës së lëkurës
  • Rrudhat
  • Hiperpigmentim dhe shenja
  • Poret e lëkurës
  • Dëmtimi nga rrezet UV (rrezet e dëmshme të diellit)
   Aknet
  • Mosha e lëkurës bazuar në të gjitha problemet e identifikuara
 • Sugjerimi i një rutine të personalizuar sipas rezultateve të testit.

{{ is_error_msg }}

Zgjidh kategorinë
{{cat_data.category_name}}
Zgjidh shërbimin
{{ service_details.bookingpress_service_name }}

Kohëzgjatja: {{ service_details.bookingpress_service_duration_val }} {{ service_details.bookingpress_service_duration_label }}

Çmimi: {{ service_details.bookingpress_service_price }}

{{ is_error_msg }}

Data & Ora
Koha
Nuk ka orare të disponueshme
Mëngjes
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Mesditë
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Mbasdite
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Mbrëmje
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Data & Ora
Koha
Nuk ka orare të disponueshme
Mëngjes
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Mesditë
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Mbasdite
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
Mbrëmje
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_time }} - {{ time_details.formatted_end_time }}

{{ is_error_msg }}

Të dhënat

{{ is_error_msg }}

Përmbledhje

Përmbledhje

Klienti
{{appointment_step_form_data.customer_name }}
{{ appointment_step_form_data.customer_firstname }} {{ appointment_step_form_data.customer_lastname }}
{{ appointment_step_form_data.customer_email }}
Shërbim
{{ appointment_step_form_data.selected_service_name}}
Data & Ora
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ appointment_step_form_data.selected_start_time | bookingpress_format_time }} - {{ appointment_step_form_data.selected_end_time | bookingpress_format_time }}
Të dhenat
{{ appointment_step_form_data.selected_service_name}}
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ appointment_step_form_data.selected_start_time | bookingpress_format_time }} - {{ appointment_step_form_data.selected_end_time | bookingpress_format_time }}
{{ appointment_step_form_data.selected_service_price }}
There is no payment method available.
Zgjidhni mënyrën e pagesës

Paguaj cash

PayPal

No categories and services added!