Rreth Nesh

Kfarma është distributori më i madh dermokozmetik i produkteve koreane në Shqipëri dhe Kosove.

Krijuar me shumë dashuri në vitin 2020 nga profesionistë të lëkurës, për të ndihmuar cdokënd ne rrugën e kujdesit dhe dashurisë ndaj vetes. Ne besojmë që me profesionalizmin tonë dhe me një rutinë të personalizuar ju shumë shpejt do të keni lëkurën që gjithmonë keni ëndërruar. Ajo që e bën të veçantë Kfarma është se këtu mund të gjeni të gjithë ajkën e skincare-it, jo vetëm korean, por edhe botëror.

Bëhu pjesë e komunitetit tonë dhe shijo kënaqësinë e kujdesit ndaj vetes, të bukurës dhe shëndetit.