Programi i Besnikërisë

Programi i Besnikërisë

Bëhuni pjesë e Programit të Besnikërisë duke krijuar një llogari dhe fitoni menjëherë 6000 pikë dhuratë.

Fitoni pikë duke bërë blerje, 1 lekë = 1 pikë. Gjithashtu fitoni 3000 pikë duke referuar një mik i cili kryen një blerje.

Pikë e grumbulluara mund të konvertohen në kupona zbritjeje si më poshtë:

  • 38000 pikë = kupon me vlere 2500 Lekë
  • 60000 pikë = kupon me vlere 6500 Lekë
  • 90000 pikë = kupon me vlere 10000 Lekë

Për të parë bilancin dhe historikun e pikëve hapni llogarinë juaj dhe më pas hyni tek Prorgrami i Besnikërisë.

Afati i përdorimit të pikëve është 6 muaj.

Kujdes, pikët nuk mund të konvertohen në Cash. Vlera e pikëve dhe kuponat e uljeve mund të ndryshojnë në cdo kohë pa qënë e nevojshme lajmërimi paraprak.