Pyunkang Yul Acne Spot Patch Super Thin

Pyunkang Yul Acne Spot Patch Super Thin

500L

Copëza që mbulojnë aknet ndërsa trajtojnë dhe akne të tjera me një përfundim natyral. Patch siguron një barrierë mbrojtëse kundër agresorëve të jashtëm, duke lejuar që zonat e dëmtuara të shërohen më shpejt me mundësi të reduktuar për dhimbje.

SKU: 10918 Kategori: , , ,

Përshkrim

Pyunkang Yul Acne Spot Patch Super Thin
Copëza që mbulojnë aknet ndërsa trajtojnë dhe akne të tjera me një përfundim natyral. Patch siguron një barrierë mbrojtëse kundër agresorëve të jashtëm, duke lejuar që zonat e dëmtuara të shërohen më shpejt me mundësi të reduktuar për dhimbje.

Krijon një barrierë mbrojtëse në zonën e puçrrave duke ruajtur nivelin e lagështisë së zonës.
Ngjitësi super i hollë jep një mbulim me pamje natyrale dhe të padukshme.
Ndihmon në rikuperimin e shpejtë të zonës së dëmtuar si dhe në minimizimin e shenjave të akneve.
Përmban 15 copëza në një paketë.

Përdorimi

1. Lani dhe thani zonën e puçrrave.
2. Aplikojeni copëzën në puçërr ose në zonën e dëmtuat pasi të keni hequr copëzën nga filmi.

Ingredientët
Polyisobutene, Polyurethane-9, Polyisoprene, Cellulose Gum

Informacion shtesë

Copë

15

Brand

Pyunkang Yul

Related Products