Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set

Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set

2,000L

1-Pyunkang Yul Essence Toner
2-Pyunkang Yul Moisture Serum
3-Pyunkang Yul Nutrition Cream
4-Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam

SKU: 10919 Kategori: , ,

Përshkrim

Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set
Seti Pyunkang Yul Miniature është një kit i përshtatshëm me madhësi udhëtimi që përmban:

1-Pyunkang Yul Essence Toner (30 ml): Një tonik viskoz i tipit esencë që ushqen dhe rigjallëron thellësisht lëkurën.
2-Pyunkang Yul Moisture Serum (9ml): Një serum i lehtë i ngjashëm me locion për të ndihmuar lëkurën të gjejë ekuilibrin optimal të lagështisë dhe vajit për një pamje të shëndetshme.
3-Pyunkang Yul Nutrition Cream (20 ml): Një hidratues luksoz i trashë dhe i butë që ndihmon në parandalimin e shenjave të plakjes, përmirëson elasticitetin dhe rrit shkëlqimin rinor.
4-Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam (40 ml): Një pastrues shkumues i butë por i fuqishëm ne veprim që e lë lëkurën tuaj të pastër, të lëmuar dhe të hidratuar.

Brand

Pyunkang Yul

Related Products