The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

1,550L2,600L

Faktorët hidratues natyralë (NMF) janë elementë që mbajnë shtresën e jashtme të lëkurës të mbrojtur dhe të hidratuar mirë. NMF përbëhen nga aminoacide të shumta, acide yndyrore, trigliceride, ure, ceramide, fosfolipide, glicerinë, saharide, natrium PCA, acid hialuronik dhe shumë komponime të tjera që janë natyralisht të pranishme në lëkurë.

SKU: 10725 Kategori: , ,
Spastroje

Përshkrim

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
Faktorët hidratues natyralë (NMF) janë elementë që mbajnë shtresën e jashtme të lëkurës të mbrojtur dhe të hidratuar mirë. NMF përbëhen nga aminoacide të shumta, acide yndyrore, trigliceride, ure, ceramide, fosfolipide, glicerinë, saharide, natrium PCA, acid hialuronik dhe shumë komponime të tjera që janë natyralisht të pranishme në lëkurë.

Kjo formulë ofron hidratim jo të yndyrshëm që vepron si një suplement i drejtpërdrejtë aktual i komponentëve të dëmtuar NMF. Përmban 11 aminoacide, fosfolipide, acide yndyrore alfa/beta/gama, trigliceride, sterole dhe estere steroli, glicerinë, prekursorë ceramide, ure, sakaride, natrium PCA dhe acid hialuronik. Ofron hidratim të menjëhershëm dhe rezultate të qëndrueshme me përdorim të vazhdueshëm.

Përdorimi

Aplikojeni pas serumit sipas nevojës për hidratim efektiv.

Ingredientët

Informacion shtesë

ml

30, 100

Brand

The Ordinary

Related Products