Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit

2,500L

Një set për kujdesin e lëkurës me 4 hapa i bërë me ekstrakt të mucinës së kërmillit të zi dhe truecica që riparon, qetëson dhe forcon lëkurën.

SKU: 10800 Kategori: , ,

Përshkrim

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit
Një set për kujdesin e lëkurës me 4 hapa i bërë me ekstrakt të mucinës së kërmillit të zi dhe truecica që riparon, qetëson dhe forcon lëkurën. Ky set riparues për kujdesin e lëkurës stimulon rigjenerimin e qelizave, barazon tonin e saj, zbeh plagët dhe njollat ​​duke e mbajtur lëkurën të butë. Formulimi i butë është i sigurt për t’u përdorur në lëkurë të ndjeshme.

1. Toner 30ml
2. Serum 10ml
3. Krem 20g
4. Larës 30ml

Related Products