SOME BY MI AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Starter Kit

Sale

SOME BY MI AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Starter Kit

Çmimi origjinal qe: 2,500L.Çmimi i tanishëm është: 2,250L.

SKU: 10461 Kategori: , ,

Përshkrim

SOME BY MI AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Starter Kit
1. AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar 30g
Ky best seller tani vjen si sapun! Përmban ekstrakt nga Pema e Çajit të Vërtetë 10.000 ppm, AHA, BHA, PHA dhe Niacinamide 2% për të eksfoluar butësisht dhe për ta lënë lëkurën tuaj më të pastër dhe të hidratuar.

Së bashku me Tonerin Miracle by Some By Mi, efekti është më i shpejtë dhe më efektiv.
AHA: Largon papastërtitë dhe qelizat e vdekura nga sipërfaqja e lëkurës.
BHA: Eksfolon poret, duke hequr papastërtitë e bllokuara dhe yndyrën.
PHA: Ndalon humbjen e hidratimit nga lëkura, duke hequr qelizat e vdekura.

2.AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Toner : Përmban ektraktet e pemës së çajit 10.000 ppm, AHA, BHA, PHA dhe Niacinamide 2% si eksfoliant efektiv për ta lënë lëkurën më të pastër dhe më rrezatuese se më parë.

3.AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum : Qetëson lëkurën me Centella Asiatica Extract prej 14.5%, Melaleuca Alternifolia (Pema e Çajit). AHA, BHA, PHA heq qelizat e vdekura butësisht por në mënyrë efektive.

4.AHA.BHA.PHA 30 Miracle Cream :
Zgjidhje qetësuese e lëkurës për problemet që nuk largohen kurrë.Centella Asiactica, e njohur për të kuruar dhe qetësuar, për forcimin e barrierave të dobësuara të lëkurës dhe përmirësimin e lëkurës me probleme.

Brand

Some By Mi

Related Products