Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit

Sale

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit

Çmimi origjinal qe: 2,500L.Çmimi i tanishëm është: 2,250L.

Seti i kujdesit emergjent të lëkurës së acaruar proakneike AC S.O.S

SKU: 10431 Kategori: , ,

Përshkrim

Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS Kit
Seti i kujdesit emergjent të lëkurës së acaruar proakneike AC S.O.S

Nëse lëkura juaj ka një problem të papritur pa një shans për të bërë diçka në lidhje me të, provoni setin e kujdesit qetësues urgjent, ‘AC S.O.S Kit’. Një kujdes efektiv i lëkurës me 4 hapa, me AHA, BHA, PHA, do të ndihmojë në qetësimin e lëkurës së irrituar menjëherë.

Ky Kit përbëhet nga:

AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Acne Foam 20g
AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Toner 30ml
AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum 10ml
AHA.BHA.PHA 30 Miracle Cream 20g

AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Acne Foam : Përmban 5,000ppm acid salicilik dhe AHA, BHA, PHA për kujdesin dhe hidratimin e lëkurës me 160,200ppm përbërës Truecica për qetësimin e saj.

AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Toner : Përmban ektraktet e pemës së çajit 10.000 ppm, AHA, BHA, PHA dhe Niacinamide 2% si eksfoliant efektiv për ta lënë lëkurën më të pastër dhe më rrezatuese se më parë.

AHA.BHA.PHA 30 Days Miracle Serum : Qetëson lëkurën me Centella Asiatica Extract prej 14.5%, Melaleuca Alternifolia (Pema e Çajit). AHA, BHA, PHA heq qelizat e vdekura butësisht por në mënyrë efektive.

AHA.BHA.PHA 30 Miracle Cream :
Zgjidhje qetësuese e lëkurës për problemet që nuk largohen kurrë.Centella Asiactica, e njohur për të kuruar dhe qetësuar, për forcimin e barrierave të dobësuara të lëkurës dhe përmirësimin e lëkurës me probleme.

Brand

Some By Mi

Related Products