Rom&nd Better Than Palette 05.Shade & Shadow

Përshkrim

Rom&nd Better Than Palette 05.Shade & Shadow
Një paletë sysh me 10 tonet më të preferuara të ngjyras kafe, neutrale dhe të lehta që I përshtaten cdo lëkure. Tonet janë të pigmentuara dhe të lehta për tu përhapur. Paketimi është tepër praktik dhe me kualitet të lartë.

Përdorimi:
Aplikojini ngjyrat sipas dëshires suaj me furcë ose me gishta.

Brand

Rom&nd

Related Products