Nuxuriance Ultra Crème Riche Redensifiante Anti-Âge Global 50 ml + Super Sérum [10] 5 ml Offert

Nuxuriance Ultra Crème Riche Redensifiante Anti-Âge Global 50 ml + Super Sérum [10] 5 ml Offert

8,000L

Nuxe Nuxuriance Ultra Global Anti-Aging Rich Cream 50ml,Nuxe Super Sérum [10] 5ml

SKU: 10673 Kategori: , ,

Përshkrim

Nuxuriance Ultra Crème Riche Redensifiante Anti-Âge Global 50 ml + Super Sérum [10] 5 ml Offert
Nuxe Nuxuriance Ultra Rich Redensifying Global Anti-aging Cream 50ml + Super Serum [10] 5ml është një duo për kujdesin kundër plakjes së fytyrës, i destinuar për lëkurë të thatë deri në shumë të thatë, ai përfshin:
 
– Nuxe Nuxuriance Ultra Global Anti-Aging Rich Cream 50ml është një trajtim global kundër plakjes për lëkurën e thatë deri në shumë të thatë, i cili rigjeneron dhe zbut rrudhat e fytyrës.
Ky krem i pasur është efektiv falë formulës së tij me veprim të synuar dhe të vazhdueshëm të përbërë nga një përbërës aktiv inteligjent: Qelizat bi-florale (molekula aktive të lules së çmuar të Shafranit të mbyllura në një qelizë Bougainvillea) të cilat stimulojnë lindjen e qelizave të reja të lëkurës.
Menjëherë pas aplikimit, lëkura është elastike, e rehatshme, e ushqyer. Pas 28 ditësh, lëkura duket më e re: është më e shëndetshme. Rifiton shkëlqimin e tij natyral, poret janë shtrënguar, rrudhat janë qartësisht më pak të dukshme.
93% e përbërësve janë me origjinë natyrale.
 

– Nuxe Super Sérum [10] 5ml  është një trajtim i formuluar për të vepruar në korrigjimin e rrudhave, qëndrueshmërisë dhe njollave të errëta.
Ky serum natyral i acidit hialuronik është i mbushur me mijëra mikro-rruaza të vajrave bimore të fraksionuara. Stimulon mekanizmat rinore të lëkurës për një efektivitet të jashtëzakonshëm kundër plakjes.
Nga pikat e para, lëkura është e lëmuar, e mbushur, e shkëlqyeshme. Në pak javë, linjat e imta dhe rrudhat zvogëlohen, lëkura gradualisht bëhet më e lëmuar dhe më e fortë, njollat korrigjohen dhe toni bëhet më i njëtrajtshëm. Efikasiteti kundër plakjes dhe kënaqësia përfundimtare falë formulës së saj të freskët dhe të mëndafshtë shkrihet në mënyrë hyjnore në lëkurë.
95% e totalit të përbërësve janë me origjinë natyrale.

Përdorimi

– Nuxuriance Ultra:
Aplikojeni në mëngjes në fytyrë, qafë dhe dekolte, pas serumit. Merrni kremin me majat e gishtave dhe ngrohni pak teksturën midis duarve.
Më pas aplikojeni në fytyrë, qafë dhe dekolte me lëvizje të buta lëmuese nga poshtë lart.
– Super Serum:
Aplikojeni serumin tuaj në mëngjes dhe/ose në mbrëmje përpara rutinës tuaj të përditshme, në lëkurë të pastruar.
Më pas mund të aplikoni kremin tuaj të ditës ose të natës.

Brand

Nuxe

Related Products