Nacific Salicylic Acid Balancing Mask Pack

Përshkrim

BHA-Acidi salicilik (100 ppm): Përbërës eksfoliues që kujdeset për lëkurën e vdekur dhe sebumin pa shkaktuar irritim.
DERMA-CLERA™: Është një përbërës i patentuar që rrjedh nga ekstrakti i orizit të bardhë dhe ndihmon lëkurën e ndjeshme nga stimujt e jashtëm.

Efekti i pritshëm: eksfolues + qetësues + hidratues + zbardhues + përmirësim i rrudhave.

Ndjesia e përdorimit: Është një maskë celuloze e përftuar nga bambu natyral dhe ka qëndrim të shkëlqyer, pa irritime në lëkurë.

Formuluar pa aromë, vegan, alkool, gluten, silikone, parabenë, sulfate, vaj mineral, vajra shtazore, ngjyra katrani, formaldehid, fenoksietanol, merkur, oksibenzon, PEG, aroma artificiale, pigmente artificiale.

Brand

Nacific

Related Products