Milk Touch Be My Sweet Dessert House Palette #04 Oat Banana: oat beige

Përshkrim

Një paletë me teksturën e bute dhe kremoze që e bën ditën tuaj pak më të ëmbël.
– Kjo paletë ju lejon të krijoni pamje të ndryshme bazuar në angazhimin tuaj të ditës me vetëm një paletë.
– Ky produkt aplikohet mbi qepallat tuaja me ngjyra të pigmentuara dhe të gjalla për t’u dalluar nga të gjithë.
– Kjo paletë eshte frymëzuar nga smoothiet e embla me qumësht për të krijuar pamje po aq të ëmbla.
– Ky produkt është krijuar duke përdorur një formulë që mund të perhapet në mënyrë të barabartë ose me furçë ose me gisht.

Brand

Milk Touch

Related Products