Milk Touch All Day Skin Fit Milky Glow Cushion 03 30g+30g

Përshkrim

Një cushion që krijon lëkurë me shkëlqim të bukur dhe të shëndetshëm pa u dukur cakey dhe duke qëndruar 24 orë pa u dëmtuar. Ka nje mbulim te lehte dhe nuk ndjehet fare ne lekure.
Përmban 60% esencë hidratuese me përbërësit kryesorë duke përfshirë Glutathione, Kompleksin e Vitaminave dhe Niacinamidin për kujdesin e ngjyrës së lëkurës dhe Hedera Felix, Cica Complex dhe Panthenol për kujdesin e qetësimit dhe hidratimit. Pra pervec mbulimit ky cushion edhe kujdeset për lëkurën tuaj.
Përdorimi :
Aplikoni një sasi të moderuar të produktit me sfungjerin e përfshirë dhe perhapeni në mënyrë të barabartë në lëkurë.

Brand

Milk Touch

Related Products