Mary&May ‘Be Bright’ Gift Set

Përshkrim

Mary&May ‘Be Bright’ Gift Set
Rinovoni lëkurën për një shkëlqim më rinor me këtë set dhuratash që ndriçon lëkurën! Seti përfshin Serumin Niacinamide + Chaenomeles Sinensis për të ndriçuar dhe zbutur lëkurën dhe kremin e syve Tranexamic Acid + Glutathione për të përmirësuar pamjen e rrathëve të errët. Gjithashtu brenda është Sachet Random 3 Step e përbërë nga një shkumë pastrues, serum dhe krem, të cilat janë të gjitha të pasuruara me ekstrakt anti-inflamator houttuynia cordata për të qetësuar lëkurën.

Përfitimet

-Serum Niacinamide + Chaenomeles Sinensis:
Një serum funksional që ndihmon në zbardhjen e lëkurës. Përqendrimi 2% i sigurt i niacinamidit dhe 93% ekstraktit chaenomeles sinensis ndriçon tonin e lëkurës dhe e bën strukturën e lëkurës të butë dhe të zhdërvjellët.

-Krem për sytë Tranexamic Acid + Glutathione:
Një krem ​​zbardhues i rrudhave me dy funksione për sytë që përmban acid tranexamik dhe glutathione, të cilët ndihmojnë me efektet antioksiduese, përmirësojnë rrathët e zinj dhe njollat.

Përdorimi
Aplikoni një sasi të moderuar të përmbajtjes duke ndjekur renditjen me serum dhe më pas krem.

Related Products