Jumiso AC Cure Cover Patch Blemish Care

Jumiso AC Cure Cover Patch Blemish Care

500L

Jumiso AC Cure Cover Patch Blemish Care është një patch aknesh hidrokoloide i papërshkueshëm nga uji që ndihmon në trajtimin e puçrrave dhe parandalimin e inflamacionit të mëtejshëm.

Availability: S’ka stok SKU: 10641 Kategori: , , ,

Përshkrim

Jumiso AC Cure Cover Patch Blemish Care
Jumiso AC Cure Cover Patch Blemish Care është një patch aknesh hidrokoloide i papërshkueshëm nga uji që ndihmon në trajtimin e puçrrave dhe parandalimin e inflamacionit të mëtejshëm.

Ky patch ka një qendër të trashë që thith yndyrën e tepërt dhe papastërtitë nga aknet, dhe skajet e holla që e bëjnë atë të padukshme dhe të qëndrojë në lëkurë për një kohë të gjatë.Përdorimi

Pas pastrimit, zgjidhni copëzën me madhësi të përshtatshme, shkëputeni nga fleta dhe aplikojeni direkt në akne. Ju mund të vazhdoni pjesën tjetër të rutinës suaj të kujdesit të lëkurës mbi patch.

Ingredientët
Polyisobutylene, Carboxymethylcellulose Sodium, Rosin ,Polybutene, Mineral Oil

Informacion shtesë

Copë

30

Related Products