Rom&nd Better Than Eyes W01. Dry Lavender

Rom&nd Better Than Eyes W01. Dry Lavender

1,800L

Paleta me përmasa kompakte e mbushur me nuanca të mrekullueshme mat dhe shkëlqim, perfekt për pamjen e përditshme të syve.

SKU: 10856 Kategori: , ,

Përshkrim

Rom&nd Better Than Eyes W01. Dry Lavender
Paleta me përmasa kompakte e mbushur me nuanca të mrekullueshme mat dhe shkëlqim, perfekt për pamjen e përditshme të syve.

Seria e qumështit vjen me ton të lehtë pastel për të krijuar grim të këndshëm për sytë me kontur të freskët.

Hijet mat me grimca të rafinuara mbulojnë linjat e holla dhe thithin vajin e tepërt për një grim të qëndrueshëm pa rrudha.

Shkëlqimi i perlës opal i ngjashëm me galaktikën jep pamje të kthjellët dhe shkëlqyese.

Përdorimi

Aplikojeni në qepallë duke përdorur një furçë ose majë sfungjeri.

Informacion shtesë

ml

120

Brand

Rom&nd

Related Products