Innisfree Paddle Hair Brush

Përshkrim

Innisfree Paddle Hair Brush
Furcë për flokët e dizejnuar për ta bërë sa më të lehtë krehjen e flokëve duke siguruar krehje të butë dhe duke i mbrojtur flokët nga dëmtimi dhe rënia e tepërt. E bërë me material druri cilësor për jetëgjatësi sa më të madhe.

Brand

Innisfree

Related Products