Heimish Dailism Eye Palette Rose Memory

Përshkrim

Heimish Dailism Eye Palette Rose Memory
Kjo paletë për sytë me 8 nuanca tërheqëse e të ngrohta të toneve rozë me pigmentim të lartë dhe tekstura të ndryshme është një dashuri!
Tonet e syve nuk lënë mbetje pasi aplikohen.
Ngjyrat me pigment të lartë krijojnë një pamje të mrekullueshme të syve.
Paleta përmban një furçë me dy skaje të ndryshme dhe pasqyrën e saj për aplikim sa më të thjeshtë.
Kombinimi I ngjyrave të errëta, të zbehta, me shkëlqim apo mat lejon një përfundim shumë dimensional dhe të këndshëm që zgjat gjatë gjithë ditës.

Brand

Heimish

Related Products