Etude Play Color Eyes Mini # Mint Choco

Përshkrim

Etude Play Color Eyes Mini # Mint Choco
Përdorni këtë paletë të toneve të syve me gjashtë nuanca në formulime mat, me shkëlqim dhe ndricues, duke përfshirë ngjyren kafe çokollatë, rozë të lehtë dhe jeshile mente. Formula me pigment të pasur përhapet me lehtësi mbi kapakët e suve për një përfundim të butë glam.

Përdorimi i këshilluar:

Aplikoni ngjyrën bazë në të gjithë qepallën.
Aplikoni ngjyrën e preferuar ose krijoni vijen e penelit me një nga tonet.
Aplikoni ngjyren me shkelqin në cepin e brendshëm të syrit.

Brand

Etude

Related Products