Etude House Play Color Eyes #Leather Shop

Etude House Play Color Eyes #Leather Shop

2,900L

Konsistencë e lëmuar & PIGMENTIM I LARTË me një prekje.

SKU: 10835 Kategori: , ,

Përshkrim

Etude House Play Color Eyes #Leather Shop
Konsistencë e lëmuar & PIGMENTIM I LARTË me një prekje. Teksturë Shimmer & Glitter me ngjitje të madhe.
Ju mund të arrini pamje të shumëllojshme me këtë paletë të vetme që ka larmi nuancash nga ngjyrat e buta kremoze deri te nuancat e thella vezulluese.

Përdorimi

Me pjesën e gjerë të aplikuesit aplikoni ngjyrën bazë në të gjithë kapakun dhe përdorni pjesën me majë për të vizatuar një eyeliner ose për të aplikuar një ngjyrë të spikatur.

Brand

Etude

Related Products