Etude House Play Color Eye Shadow Autumn Closet

Etude House Play Color Eye Shadow Autumn Closet

3,000L

Një paletë më 10 ngjyra të buta toke për një pamje sa më tërheqëse që zgjatë.

SKU: 11149 Kategori: , , ,

Përshkrim

Etude House Play Color Eye Shadow Autumn Closet
Një paletë më 10 ngjyra të buta toke për një pamje sa më tërheqëse që zgjatë.
Tekstura e saj e butë dhe shumë ngjitëse jep ngjyra të gjalla dhe ndihmon të qëndrojnë gjatë gjithë ditës pa u plasaritur apo vendosur në vija të holla.

Informacion shtesë

g

0.7 X 10

Brand

Etude

Related Products