Etude House My Beauty Tool Eyebrow Razor

Etude House My Beauty Tool Eyebrow Razor

400L

Brisk vetullash për rruajtje dhe stilim të vetullave.

SKU: 10935 Kategori: , ,

Përshkrim

Etude House My Beauty Tool Eyebrow Razor
Duke përdorur briskun e vetullave, shkurtojeni vetullën nga poshtë për t'i dhënë formë dhe hiqni qimet
e humbura që rriten jashtë formës natyrale të vetullave tuaja.

Drejtimet
Brisk vetullash për rruajtje dhe stilim të vetullave.

Përdormi
1. Përdoreni vetëm sipas udhëzimeve.
2. Shmangni ruajtjen në temperatura të larta dhe të ulëta dhe zona të ekspozuara ndaj rrezeve të diellit
direkte.
3. Ndërprisni përdorimin nëse shfaqen probleme.

Brand

Etude

Related Products