Etude House Moistfull Collagen Intense Skin Care Set

Përshkrim

Etude House Moistfull Collagen Intense Skin Care Set

Moistfull Collagen Intense Facial Toner 200ml & 15 ml

Toner hidratues i fytyrës që përmban 18% të grimcave të imta të ujit super kolagjen që mbështet rritjen e elasticitetit dhe hidratimit të lëkurës tuaj të ndjeshme! 24 orë fermentim për të krijuar grimca të holla të kolagjenit të darkës për të ruajtur lëkurën rinore dhe me shkëlqim.
KOLAGJEN, PEPTIDE dhe ACIDI HIALURONIK në formë molekulare ndihmon në hidratimin e lëkurës dhe i jep elasticitet.

Moistfull Collagen Cream 15ml

Kremi për fytyrën është i pasur me super kolagjenin dhe tokoferolën e Etude House për të siguruar hidratim dhe Vitamin E të cilat e mbajnë lëkurën tuaj të hidratuar për më shumë se 12 orë pas aplikimit me funksionin e riparimit të saj.
Tekstura e saj e lehtë e bën këtë krem hidratues një zgjedhje të mirë për llojet e lëkurës së thatë por edhe të kombinuar.

Moistfull Collagen Intense Facial Emulsion 180ml & 15 ml

Emulsion hidratues i fytyrës që përmban 20% grimca të imta të ujit super kolagjen që mbështet rritjen e elasticitetit dhe hidratimit të lëkurës suaj të ndjeshme! 24 orë fermentim për të krijuar grimca të holla të kolagjenit të darkës për të ruajtur lëkurën rinore dhe me shkëlqim.
Uji dhe peptidet me super kolagjen kujdesen për lëkurën. Ceramidi mbron barrierën e lëkurës dhe Peptidet forcojnë aftësinë e lëkurës vetë-qëndrueshme, Acidi Hyaluronik kujdeset për hidratimin.

Brand

Etude

Related Products