Etude Fixing Tint #04 Ginger Milk Tea

Etude Fixing Tint #04 Ginger Milk Tea

1,700L

Një tint buzësh rezistent ndaj transferimit.

SKU: 11200 Kategori: , , ,

Përshkrim

Etude Fixing Tint #04 Ginger Milk Tea
Një tint buzësh rezistent ndaj transferimit. Ngjyrat fiksuese të Etude House janë mat, por hidratuese me një fund të lehtë që nuk ndihet i rëndë në buzë. Thahet për 30 sekonda pas aplikimit.
Formuluar pa aroma dhe ngjyra artificiale, parabene, sulfate, produkte shtazore, alkool, vajra minerale, vajra esenciale dhe silikon.

Përdorimi:

Aplikojeni në buzë dhe prisni 30 sekonda të thahet.

Informacion shtesë

g

4

Brand

Etude

Related Products