ESPOIR The Brow Lifting Wax

Përshkrim

ESPOIR The Brow Lifting Wax

I shton volum vetullave dhe i mban të fiksuara më gjatë. Ka një aplikues ekskluziv silikoni që ndihmon fiksuesin të aplikohet në mënyrë të barabartë.
Nëse i keni vizatuar me kujdes vetullat tuaja dhe ato nuk duken mirë , provoni të përdorni xhelin e vetullave tuaja.
Makeup-i juaj mund të kompletohet lehtësisht me dyllin për ngritjen e vetullave Espoir në 1 sekondë me fuqi të fortë fiksimi.
Me një formulë dylli për ngritjen e vetullave, tekstura e vetullave ngrihet fort dhe fiksohet për një kohë të gjatë pa pasur nevojë për një procedurë të përhershme ngritëse të vetullave. Një furçë e tipit të dyfishtë e bërë nga materiali elastik silikoni për ngritjen e lehtë dhe të përshtatshme të vetullave dhe ndarjen e hollë të secilës. Një ngjyrë natyrale transparente që rregullon në mënyrë natyrale teksturën e vetullave sikur të ishin vetullat tuaja natyrale.

Ingredientët

Purified water, ceteareth-30, xylitol, propylene glycol, glycerin, citric acid, stearic acid, ethylhexylglycerin, methylglucamine, phenoxyethanol, etc.

Informacion shtesë

g

8

Brand

Espoir

Related Products