Clio Pro Eye Palette #14 Atelier In Hannam

Përshkrim

Clio Pro Eye Palette #14 Atelier In Hannam
Paleta e kombinimit të ngjyrave ofron grim romantik me çdo kombinim me ngjyrat bazë dhe pika që mund të përdoren nga kushdo, në vend të ngjyrave të theksuara.

Brand

Clio

Related Products