Clio Pro Eye Palette #12 Autumn Breeze In Seoul Forest

Clio Pro Eye Palette #12 Autumn Breeze In Seoul Forest

3,500L

SKU: 11308 Kategori: , ,

Përshkrim

Clio Pro Eye Palette #12 Autumn Breeze In Seoul Forest
Një kombinim i ngjyrave të përditshme nga ngjyrat bazë në ngjyrat e ndezura. Ndryshime të pakufishme të grimit të syve nga mat dhe shkëlqim deri te shkëlqimi i përmirësuar i kristalit të bërë me formulën e re “Glitter shot”.

Brand

Clio

Related Products