Clio Pro Eye Palette #08 Into Lace

Clio Pro Eye Palette #08 Into Lace

3,500L

Paleta e syve me nuanca bazë për grimin e përditshëm dhe ngjyra të modës për krijimin e pamjeve të ndryshme.

SKU: 10830 Kategori: , ,

Përshkrim

Clio Pro Eye Palette #08 Into Lace
Paleta e syve me nuanca bazë për grimin e përditshëm dhe ngjyra të modës për krijimin e pamjeve të ndryshme.

Një kombinim i ngjyrave të përditshme nga ngjyrat bazë deri në ngjyrat e ndezura.
Ndryshime të pakufishme të grimit të syve, nga mat shkëlqyes , shkëlqyes i thjeshtë dhe kristal deri te formula e re e shkëlqimit. E thellë dhe delikate!
Luani me larmishmërine e ngjyrave !

Përdorimi

Përdorni furçën shoqëruese, ose gishtin tuaj, për të aplikuar në mënyrë të njetrajtshme ngjyrën e dëshiruar rreth zonës së syve.

Brand

Clio

Related Products