Amuse Vegan Face All Palette 01 Moon Glow / 02 Peach Glow

Amuse Vegan Face All Palette 01 Moon Glow / 02 Peach Glow

3,500L

SKU: 11326 Kategori: , , ,
Spastroje

Përshkrim

Amuse Vegan Face All Palette 01 Moon Glow / 02 Peach Glow
Një gamë ngjyrash të fytyrës dhe syve që kombinon me delikatesë tekstura të ndryshme të hijeve të syve për të krijuar pamjen tuaj të qartë dhe të ndritshme menjëherë dhe pa mundim.

Çfarë është e veçantë

I gjithë grimi kompletohet me një paletë me shumë hije 3 në 1, blush dhe konturues.
Paleta e parë e shumëfishtë e Amuse, me 5 tekstura të ndryshme dhe 6 ngjyra të hijeve të syve, blush dhe konturim, i mundëson kujtdo që të kompletojë lehtësisht dhe shpejt një grim të qartë të fytyrës “Pure Glow” .

Paleta me shumë ngjyra Moonlight & Peachlight me 6 ngjyra për grimin e përditshëm.
Moonlight & Peachlight Multi-Palette është një paletë e përbërë nga 6 ngjyra të qarta dhe të ndryshme që mund të përdoren lirshëm pavarësisht tonit duke mbledhur vetëm ngjyrat thelbësore për grimin e përditshëm të fytyrës.

– 5 tekstura të qarta dhe të ndryshme që krijojnë një pamje të pastër shkëlqimi.
5 tekstura që plotësojnë grimin me shkëlqim dhe transparent të AMUSE.

– Paleta e pastër dhe vegane
Formula dhe paketa e tij është pa asnjë produkt shtazor ose nënprodukt dhe është i certifikuar nga EVE VEGAN.

– Dizajni i qartë transparent i Amuse dhe gdhendja transparente e logos që simbolizon shkëlqimin e pastër.

Përdorimi :

HIJE E SYVE: Aplikojeni në mënyrë të barabartë rreth syve duke përdorur një furçë ose gisht.
Blush: Aplikojeni në mënyrë të barabartë dhe përzieni në zonat e dëshiruara duke përdorur një furçë.

Informacion shtesë

Varianti

01 Moon Glow, 02 Peach Glow

Related Products