Amuse Eye Vegan Peach Sheer Palette

Përshkrim

Amuse Eye Vegan Peach Sheer Palette
Një paletë vegane në 6 nuanca të lehta me 3 tekstura të ndryshme – mat, saten i pastër, shkëlqim i pastër.
3 tekstura të qumështit mat – mat i pastër – shkëlqim i qartë për të gjitha nuancat e lëkurës, pavarësisht nga tonaliteti i fytyrës. Është e lehtë dhe e rehatshme me pigmente shumë të plota.
Formulimi i njomë i hijeve me mikrofibër i jep një përshtatje të rehatshme syve tuaj. Kombinimi i ngjyrave që shtresëzohen mund të krijojë lehtësisht një grim natyral të syve.

Brand

Amuse

Related Products