SOME BY MI Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter kit

2,300L

Seti Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter Përmban: Toner Yuja (30ml) + serum Yuja (10ml) + krem xhel Yuja (30ml) + Maskë nate Yuja (20g)

SKU: 10554 Kategori: , ,

SOME BY MI Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter kit
Seti Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter Përmban: Toner Yuja (30ml) + serum Yuja (10ml) + krem xhel Yuja (30ml) + Maskë nate Yuja (20g)

Një set produktesh me funksion të dyfishtë: Zbardhues + Anti-rrudhë.
Ndriçon lëkurën me Glutathione dhe Arbutin.

Toner:

Përmban 90% të Ekstraktit Yuja për të ushqyer dhe hidratuar lëkurën.
Rigjallëron lëkurën e irrituar me 12 lloje të vitaminave dhe ekstraktit të luleve të Lotusit.

Serum:

Përmban 82% të Ekstraktit Yuja për shkëlqim dhe hidratim.
Me konsistencë të lehtë absorbohet lehtë dhe lë lëkurën pa ndjesi ngjitëse.

Krem xhel:

Përmban 90% të Ekstraktit Yuja për të ushqyer dhe hidratuar lëkurën.
Rigjallëron lëkurën me 10 lloje vitaminash dhe e freskon lëkurën me Ujë Glacial.

Maska e gjumit:

Përmban 70% të Ekstraktit Yuja për të ushqyer dhe hidratuar lëkurën.
Hidraton lëkurën me Aquaxyl dhe Fructan ™ dhe vitalizon lëkurën me 10 lloje vitaminash.