Rom&nd Zero Matte Lipstick

1,400L

Buzëkuqi mat më i shitur i romand me dizajn të ri transparent.

SKU: 10854 Kategori: , ,

Rom&nd Zero Matte Lipstick
Buzëkuqi mat më i shitur i romand me dizajn të ri transparent.
E disponueshme në shumë ngjyra, të cilat ndahen në katër kategori: Nude, Red, Mood dhe Live.

Tekstura e tij e butë dhe e lehtë rrëshqet lehtësisht në buzë, duke lënë një ekspresion të shkëlqyeshëm të qëndrueshëm .

Zbut buzët e plasaritura dhe krijon një pamje grimi të buzëve të qëndrueshme dhe me shumë pigment.

4 Nuanca

Përdorimi

Vizatoni skajin natyral të buzëve duke përdorur majën. Plotësoni plotësisht pjesën e brendshme për një pamje të guximshme.
Ose aplikojeni butësisht nga brendësia e buzës në vijën e jashtme të saj .

Nuanca

01 Dusty Pink, 03 Silhouette, 08 Adorable, 15 Midnight, 18 Tanning Red