Rom&nd Better Than Palette 00.Light & Glitter Garden

2,900L

SKU: 11193 Kategori: , , ,

Rom&nd Better Than Palette 00.Light & Glitter Garden

Paleta e toneve të syve përbëhet nga 10 nuanca mahnitëse te rozes dhe vjollces, me shkëlqim për të krijuar një shumëllojshmëri pamjesh.
Grimcat shkëlqyese super të imta aplikohen pa probleme në qepalla pa rënie.
Përmban një spektër të gjerë ngjyrash që i përshtaten cdo ngjyre lëkure.

•Grimca ultra të imta me formulën emat të rom&nd
•Shkëlqim me formulë afatgjatë
•Spektri i gjerë i ngjyrave për të gjitha nuancat e lëkurës
•Përmban një përzierje nuancash mat dhe me shkëlqim

Përdorimi:
Aplikojini ngjyrat sipas dëshires suaj me furcë ose me gishta.