Rom&nd Better Than Palette 04.Dusty Fog Garden

2,600L

S’ka stok

SKU: 11238 Kategori: , , ,

Rom&nd Better Than Palette 04.Dusty Fog Garden
Një paletë sysh me 10 tone të ftohta të ngjyras kafe dhe gri, neutrale që i përshtaten cdo lëkure. Tonet janë të pigmentuara dhe të lehta për tu përhapur. Paketimi është tepër praktik dhe me kualitet të lartë .

Përdorimi:
Aplikojini ngjyrat sipas dëshires suaj me furcë ose me gishta.