Rom&nd Better Than Palette 02.Mahogany Garden

2,600L

SKU: 11240 Kategori: , , ,

Rom&nd Better Than Palette 02.Mahogany Garden
Një paletë sysh me 10 tone të ngjyras kafe, neutrale dhe të lehta që I përshtaten cdo lëkure. Tonet janë të pigmentuara dhe të lehta për tu përhapur. Paketimi është tepër praktik dhe me kualitet të lartë .

Përdorimi:
Aplikojini ngjyrat sipas dëshires suaj me furcë ose me gishta.