Peripera Ink V Shading Cacao Brown 02

1,600L

SKU: 11298 Kategori: ,

Peripera Ink V Shading Cacao Brown 02
Ky komplet hijesh shumëngjyrësh “all in one” përmban tre nuanca të zgjedhura në një vend të vetëm për ti dhënë formë fytyrës. Gjithashtu ky dizajn me prerje V me raport 1:2:1 mund të personalizojë në mënyrë efikase pamjen tuaj të konturuar.
Grimcat e pluhurit të prera në mënyrë të ndërlikuar reflektojnë dritën në të gjitha drejtimet!

Përdorimi:

Pas makeup, përdorni një furçë konturimi për të krijuar hije mbi nofullën, urën e hundës dhe vijën pranë flokëve për të arritur një pamje më dimensionale të makeup-it.

g

9.5