Nacific x Stray Kids Special Collaboration Box

Zbritje

8,730L

Stray Kids dhe NACIFIC kanë bashkëpunuar për të ofruar setin limited edition.

SKU: 11387 Kategori: , ,

Nacific x Stray Kids Special Collaboration Box

Seti pwrmban:
1. Nacific Fresh Herb origin serum (50ml)
2. Nacific Phyto Niacin Whitening Essence (50ml)
3. Stray Kids x NACIFIC Special Collaboration Box me foton dhe dizajnin e grupit
4. Fotokarta eksluzive Selfie nga grupi Stray Kids (8 copë gjithsej, një nga secili anëtar)
5. Kartolina Stray Kids fizarmonikë
6. Stiker

Ky serum viral është produkti më i shitur i Nacific që hidraton, ngushton poret dhe rregullon tonin e lwkurws dhe njollat. Formula është e infuzuar plot me vajra botanikë dhe natyralë, dhe ekstrakte të ndryshme frutash që janë plot me antioksidantë, lëndë ushqyese dhe moisturw që i siguron lëkurës hidratim të thellë dhe riparon lëkurën e dëmtuar.