Nacific Uyu Cream Ampoule

Zbritje

2,380L

Është një ampulë me funksion hidratues të lartë që mbush shpejt lëkurën e thatë me lagështi nga Panthenol, Beta-glukan dhe ekstrakt qumështi 15% i përbërësit natyral Jeju që ka Ceramide.

SKU: 11397 Kategori: , , ,

Nacific Uyu Cream Ampoule

Funksioni : Përmirësimi i rrudhave dhe vijave të holla, ndricues dhe zbardhues për lëkurën.

Është një ampulë me funksion hidratues të lartë që mbush shpejt lëkurën e thatë me lagështi nga Panthenol, Beta-glukan dhe ekstrakt qumështi 15% i përbërësit natyral Jeju që ka Ceramide.

Ingridientët kryesorë :
-Ekstrakt qumështi 15%
-Ceramide (AP, AS, NG)
-Niacinamide
-Panthenol
-Beta – Glucan

ml

50