Nacific Shine Mood Slick colors

Zbritje

1,440L

Kjo është një nuancë me ngjyra të gjalla për buzët që ofron një shkëlqim te njomë qe nuk ngjit.

SKU: 11386 Kategori: ,

Nacific Shine Mood Slick colors
Nuancat neutrale dhe sensuale paraqesin atmosfera të ndryshme për të përfunduar makeup tuaj. Tekstura ujore me shkëlqim rrëzëllitës hidraton buzët tuaja, kujdeset për to dhe zgjat shumë dhe lë një përfundim me rrezellites. E disponueshme ne 8 ngjyra.
Përmban 3 vajra vegjetalw dhe vitamin E që hidratojnë dhe I përmbajnë vlera ushqyese për ti bërë buzët me shkëlqim dhe të plota.

Nuanca

#01 Purity, #02 Heimish, #03 Pristin, #04 Bloë Kiss, #05 Loveable, #06 Sassy Tangerine, #07 Untouched, #08 Lucid Red