Nacific Fresh Cica Plus Clear KIT

Zbritje

3,240L

SKU: 11365 Kategori: , ,

Nacific Fresh Cica Plus Clear KIT
NACIFIC Fresh Cica Plus Clear Kit i krijuar për llojet e lëkurës problematike dhe të ndjeshme. Formuluar me Acid Madeca dhe Ekstrakt Centella Asiatica. Riparon lëkurën e dëmtuar, I jep lëkurës vitalitet, qetëson lëkurën sensitive. Rekomandohet për: lëkurën sensitive dhe të dobësuar, lëkurë problematikeapo akneike, lëkurë të yndyrshme me yndyrë të tepruar, lëkurë të yndyrshme në sipërfaqe ë thatë e pajetë nga brenda.

Seti përmban:
-Fresh Cica Plus Clear Toner 30 ml
-Fresh Cica Plus Clear Serum 10ml
-Fresh Cica Plus Clear cream 20ml
-Fresh Cica Plus Clear Cleansing Foam 30 ml

Përdorimi:
1.Pastroni lëkurën dy herë në ditë me larësin Fresh Cica Plus Clear Cleansing Foam.
2.Aplikoni tonerin me një pambuk pas pastrimit të lëkurës,
3.Më pas aplikoni serumin dhe masazhojeni me lëvizje rrethore.
4.Ndiqeni me kremin që balancon yndyrën