MASIL 3 Salon Hair CMC Shampoo 300ml

Zbritje

1,540L

MASIL 3 Salon Hair CMC Shampo riparon flokët e dëmtuar në vetëm 3 larje, duke përdorur 17 lloje të ndryshme të aminoacideve dhe 3 lloje të ceramidit.

MASIL 3 Salon Hair CMC Shampoo 300ml
MASIL 3 Salon Hair CMC Shampo riparon flokët e dëmtuar në vetëm 3 larje, duke përdorur 17 lloje të ndryshme të aminoacideve dhe 3 lloje të ceramidit.
Këta përbërës të fuqishëm sigurojnë proteina dhe hidratim shtesë për flokët dhe kokën tuaj.
Shampoo-ja zbut flokët e dëmtuar për të dhënë teksturë të plotë dhe të butë.

Përfitimet kryesore:

-Riparon flokët e dëmtuar në vetëm 3 larje
-Zbut dhe stabilizon flokët
-Parandalon rënien e flokëve (veçanërisht për ngjyrosjen e shpeshtë të flokëve)

Përdorimi

Shpërndani një sasi të përshtatshme në flokë të njomë.
Masazhoni butësisht lëkurën e kokës dhe flokët.
Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

ml

300