LA ROCHE POSAY SEROZINC

Zbritje

1,472L

SEROZINC
Solucion qetësues i sulfatit të zinkut.
Pastron dhe qetëson irritimet sipërfaqësore të lëkurës.
Matifikon lëkurën e yndyrshme.

S’ka stok

SEROZINC

Solucion qetësues i sulfatit të zinkut.

Pastron dhe qetëson irritimet sipërfaqësore të lëkurës. Matifikon lëkurën e yndyrshme.

VETITË

Irritimi i lëkurës, djegia nga rroja, lëkura e dëmtuar.

Matifikues për lëkurat e yndyrshme.

Kujdesi për epidermën gluteale të foshnjës (pas larjes me një sapun të butë).

Pastron irritimet sipërfaqësore të lëkurës.

PËRDORIMI

Aplikojeni solucionin në lëkurën tuaj të pastër ose tek vendet e irrituara.

INGRIDIENTËT

AQUA / WATER, ZINC SULFATE, SODIUM CHLORIDE.

ml

150