KUNDAL Deep Clean Toothbrush – Soft Type

Zbritje

180L2,691L

Furca e dhëmbëve e butë nga Kundal e prodhuar nga materiale tërësisht natyrale dhe të sigurta. Vjen me një varietet ngjyrash. Pastron butësisht dhëmbët, pa dëmtuar sipërfaqen e tyre, dhe arrin të pastrojë pllakëzat dhe papastërtitë edhe nga hapësirat më të ngushta e të paarritshme nga një furcë normale, si nën mishrat e dhëmbëve dhe hapësirat interdentale midis dhëmbëve. Ideale për dhëmbë sensitivë dhe që gjakosen shpesh.

SKU: 11538 Kategori: , , , Etiketa: ,

Furca e dhëmbëve nga Kundal është një furcë dhëmbësh koreane nga prodhues që fokusohen në përdorimin e materialeve tërësisht natyral dhe të sigurt. Vjen me një varietet ngjyrash dhe me variacione të fijeve të furcës për t’iu përshtatur plotësisht nevojave tuaja.

Shëndeti I dhëmbëve dhe I gojës varet si nga rregullsia e higjienës dhe kujdesit dentar, ashtu dhe nga materialet e përdorura dhe efektiviteti I tyre. Prandaj zgjedhja e një furce të mirë është shumë e rëndësishme për një shëndet optimal të gojës dhe pastrimin e duhur të dhëmbëve.

Diferenca kryesore midis furcës së pastrimit të dhëmbëve Kundal dhe furcave të tjera është se furca Kundal ka fije të buta me majë të rrumbullakosur, me gjatësi të ndryshme të cilat pastrojnë butësisht dhëmbët, pa e dëmtuar sipërfaqen e tyre, dhe arrijnë të pastrojnë pllakëzat dhe papastërtitë edhe nga hapësirat me të ngushta e të paarritshme nga një furce normale, si nën mishrat e dhëmbëve dhe hapësirat interdentale midis dhëmbëve. Ideale për dhëmbë sensitiveë dhe që gjakosen shpesh.

  • Pastrim I fuqishëm por delikat për dhëmbët
  • Fijet e holla e të buta arrijnë cdo hapësirë
  • Materiale natyrale
  • Dizajn ergonomic
  • Pastrojnë mirë pllakëzat e papastërtive

 

Materiali: PP/Polypropylene, PBT/Polybutylene terephthalate

Sasi

Set-16 copë, 1 copë