KUNDAL Deep Clean Elasticity Antibacterial Double Fine Hair Toothbrush – Hard Type

Zbritje

180L2,691L

Furca e dhëmbëve Hard Type nga Kundal e prodhuar nga materiale tërësisht natyrale dhe të sigurta. Vjen me një varietet ngjyrash. Kjo furcë ka dy shtresa fijesh të holla dhe të forta të cilat arrijnë të bëjnë një pastrim të plotë e të fuqishëm, duke arritur në dy nivele edhe hapësirat më të ngushta midis dhëmbëve. Rekomandohet për dhëmbë që gjakosen shpejt, për dhëmbë me tela, për dhëmbë jo të rregullt dhe malokluzion, për pastrimin e mirë të tyre, pa I dëmtuar.

SKU: 11539 Kategori: , , Etiketa: ,

Furca e dhëmbëve nga Kundal është një furcë dhëmbësh koreane nga prodhues që fokusohen në përdorimin e materialeve tërësisht natyral dhe të sigurt. Vjen me një varietet ngjyrash dhe me variacione të fijeve të furcës për t’iu përshtatur plotësisht nevojave tuaja.

Shëndeti I dhëmbëve dhe I gojës varet si nga rregullsia e higjienës dhe kujdesit dentar, ashtu dhe nga materialet e përdorura dhe efektiviteti I tyre. Prandaj zgjedhja e një furce të mirë është shumë e rëndësishme për një shëndet optimal të gojës dhe pastrimin e duhur të dhëmbëve.

Furca e dhëmbëve Kundal me dy shtresa fijesh të holla dhe të forta arrin të bëjë një pastrim të plotë e të fuqishëm, duke arritur në dy nivele edhe hapësirat më të ngushta midis dhëmbëve.

Shtresa e sipërme e fijeve pastron butësisht mbetjet dhe pllakëzat midis dhëmbëve dhe gingivave.

Shtresa e poshtme e fijeve mbron gingivat nga abrazioni dhe lufton dyfish pllakëzat e forta të dhëmbëve.

Rekomandohet për dhëmbë që gjakosen shpejt, për dhëmbë me tela, për dhëmbë jo të rregullt dhe malokluzion, për pastrimin e mirë të tyre, pa I dëmtuar.

 

  • Pastrim I fuqishëm
  • Fijet e holla e të forta arrijnë cdo hapësirë
  • Materiale natyrale
  • Dizajn ergonomic
  • Pastrojnë mirë pllakëzat e papastërtive

 

Materiali: PP/Polypropylene, PBT/Polybutylene terephthalate

Sasi

Set-16 copë, 1 copë