Korres Wild Rose Advanced Brightening Bi-Phase Booster + Day Cream For Dry Skin

Zbritje

4,050L

SKU: 10650 Kategori: , ,

Korres Wild Rose Advanced Brightening Bi-Phase Booster + Day Cream For Dry Skin
Krem dite me trëndafil të egër për lëkurë të thatë: Vaji i trëndafilit të egër është një burim natyral i vitaminës C, i cili demonstron aktivitet të rëndësishëm riparues për linjat e imëta dhe çrregullimet e ngjyrës së lëkurës. Ekstrakti i bimës së shkretëtirës Imperata cylindrica siguron hidratim 24-orësh duke rregulluar vazhdimisht ekuilibrin qelizor të ujit. Falë kapacitetit të tij antioksidues, kombinimi i farës së rrushit dhe acidit fitik ndihmon në ruajtjen e lëkurës rinore.

Përforcues dyfazor i trëndafilit të egër Një përforcues i fuqishëm 15% i Super Vitaminës C për ndriçimin dyfazor për të përmirësuar pamjen e rrudhave të para, njollave të errëta dhe tonin e pabarabartë.