Heimish Dailism Eye Palette

3,300L

SKU: 11415 Kategori: , , ,

Heimish Dailism Eye Palette
Heimish Dailism Eye Palette Nudie Coral
Formulimi i mëndafshtë mundëson krijimin e shtresave të lehta por të ndërtueshme, me nuancat korale që përzihen lehtësisht dhe përshtaten me pjesën tjetër. Kjo paletë ka 5 formula të ndryshme që mund të përdoreshin si shkëlqim, bazë, theksues, shimmer. Paleta është e lehtë për t’u përdorur dhe ngjyrat janë të gjalla, pavarësisht nga butësia e nuancave nude. Kompleton një grim elegant dhe të sofistikuar me një larmi ngjyrash nude në ngjyrë bezhë korale që i përshtaten të gjitha nuancave të lëkurës.

Heimish Dailism Eye Palette Nudie Rose
Nudie Rose, një ton sysh ngjyrë bezhë në rozë me një kombinim ngjyrash neutrale të tonifikuara. Kompleton grimin elegant dhe të sofistikuar me një larmi ngjyrash nude rozë që i përshtaten të gjitha nuancave të lëkurës. Grim i plotë me një paletë! Hijezim, highlighter dhe eyeliner njëherësh.

Nuanca

Nudie Rose, Nudie Coral